marți, 25 ianuarie 2011

Nuu, deci asa ceva...

http://www.facebook.com/iIisusHristos

Jur ca este cea mai tare chestie din istorie. Nothing can even begin to compare to this.

Duminica, la ora 11:08 (nu stiu de ce nu era la biserica, dar in fine, who am I to judge) Sfanta Fecioara Maria ii spunea lui Iisus Hristos pe Facebook: preaslavit si iubitor de oameni!

La Information pe pagina de Facebook a lui Iiisus Hristos scrie: Affliation: Sfantul Duh.

Lasand la o parte fanatismul religios care se varsa pe aceasta pagina, cred ca de aproximativ un milion de ori mai grava este prostia si in general lipsa de orice de care utilizatorii de facebook dau dovada.
Fara sa fie vreun lup moralist prezent pe aici, este o discrepanta imensa intre a pretinde ca religia este pentru masele needucate, care o practica si o respecta in speranta ajutorului divin si a unei vieti mai bune candva, si " bahhh sunteti tampiti c naiba acu a aj j asta p facebook...nu ar trebui acceptate aceste chestii x-( ignor total "
Pe langa minunata exprimare coerenta in frumoasa limba romana, se pot observa argumentele valide si structurate aduse pentru a respinge ideea existentei unei pagini a lui Iisus Hristos pe Facebook. Si asta e una dintre putinele remarci care nu contin injuraturi sau trimiteri pornografice.
Ce frumos ar fi sa fim civilizati. Hai sa nu fim desptepti, culti, fini sau chestii dinastea. Civilizati macar?

[un post in viitorul foarte apropiat, promit: pagina de Facebook a Satanei!]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu