joi, 20 ianuarie 2011

Cow and Chicken, model de toleranta


Cand eram mici, ne uitam la Cartoon Network ca hipnotizati, in mare parte pentru ca la inceput era in engleza si nu prea intelegeam noi ce spuneau. Dar chiar si dupa ce am crescut si am ajuns sa intelegem, nu stiu daca am inteles pe bune anumite chestii.
Intro-ul de la Cow and Chicken incepe asa: "Momma had a chicken, momma had a cow, dad was proud, he didn't care how". Deci wow, a big round of applause for dad! He may not be the brightest crayon in the box, ca vorba aia, unde nu-i cap, vai de picioare, dar la capitolul toleranta, omul sta bine tare.
Noi ne uitam urat imediat cand ceva e putin diferit de lucrurile cu care suntem noi obisnuiti, chestiile cele mai mici, gen par verde, in conditiile in care de mici ni s-a aratat un om care a acceptat faptul ca, in loc de doi copii, are un pui si o vaca!
Ne uitam degeaba la televizor.
Cum ramane cu barbatii abia cazuti din copac care isi bat nevestele ca nu le-au facut baieti. Sau ca i se pare lui, printre vaporii de vin care-i plutesc prin cap, ca parca nu prea-i seamana.
Si cand creste mare, ii vine greu sa accepte ca poate saracul copil are si el niste ganduri ale lui. "Nuuuu, aici gresesti, copile... tu trebuie sa faci ce spunem noi!"

Avem multe de invatat de la picioarele cu pantaloni verzi si papuci maro.

2 comentarii: