marți, 15 februarie 2011

People are strange

So you can refrain from eating meat, eggs and dairy, but you can't help wearing leather?
Bine, pana la urma e ceva in plus si nu in minus. Adica mai bine decat sa si mananci dinastea, si sa mai si porti piele si blanuri, dar totusi.
E vorba de o tipa de pe Discovery Travel and Living, care a venit la LA Ink sa-si faca un tatuaj cu Pamantul si semnul de la reciclare, pentru ca, de cand a facut copii, si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva ca ei sa aiba un viitor bun pe planeta asta. Asa ca a inceput sa recicleze, si apoi treptat a devenit vegana. Avand in vedere ca femeia purta pantaloni de piele, nedumerirea tattoo-artistului a venit foarte natural: But you wear leather. Si in mod ciudat, raspunsul ei a fost doar: Yeah, I do. :)) Wtf?
Vorbind din punctul de vedere al unei pofticioase incurabile, cred ca as putea mai degraba sa renunt la haine cu totul, daca chiar ar trebui sa fac ceva pentru planeta, decat sa nu mai mananc lapte sau chestii care contin lapte gen CIOCOLATA sau TORT, sau sa nu mai mananc hamburgeri si pui si toate chestiile astea bune.
Don't get me wrong, I like clothes as much as the next gal, but still. How can you care as much as to quit eating all the good stuff, but not as much as to stop tearing the skin off animals to wear it?
Confused much?

2 comentarii: