joi, 10 februarie 2011

Papoooi



Facebookul e invadat de cateva saptamani de poze si filmulete cu chestia asta mica si simpatica. E ca un teaser, numai ca nu e un secret ca e din Despicable me.
Cand am inceput sa il vad insa, am crezut sa am gresit filmul. Nici urma de fetita dragalasa cu mot in varful capului care sa se minuneze de pufosenia unui unicorn.
La inceput, filmul seamana putin cu un Tim Burton. Avem una bucata om rau cu picioarele prea lungi si burta prea mare. Dar e prea multa lumina ca sa fie. Apoi seamana putin cu Courage the cowardly dog (cel putin fata mamei lui Gru e identica cu fata mamei lui Eustace).
Chestia care chiar nu seamana cu nimic e fetita aia mica si adorabila. (bine, poate seamana putin cu fetita din Monsters Inc., but cuter) Sunt dezamagita ca filmul nu consta in chestiuta asta minunata intr-un magazin de jucarii sau ceva. Adica she says "It's so fluffy I'm gonna die". Who says that? :X Ah, si in realitate, fetita e aproape la fel de adorabila. O cheama Elsie Fisher si e o micuta blonduta.
Totusi, filmul are niste parti foarte bune. Cum e partea cand Gru incearca sa fure chestia de micsorat luna de la Vector. De obicei nu rad la filme daca sunt singura cand ma uit la ele. La faza aia insa am ras.
Nu comentam titlul in romana, nu are rost. E penal si suna a film porno cu dominatrix. Titlurile in romana se comenteaza numai atunci cand sunt chiar bune, asa cum numai exceptiile merita luate in considerare. The norm is ... well, normal.
Pe IMDb filmul are 7.5. Eu ii dau 7 (I'm a bit picky with animations, given how I love them and there are so many good ones out there). Dar oricum, e de vazut, ca e chiar adorabil pe alocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu